Nyheder 2019

 

D. 4/4-19: Hingstekåring i Redefin, Tyskland

Med stor glæde kan vi nu fortælle at Gedsagergårds Dexter og Gedsagergårds Limbo er blevet kåret!

Dvs. at vores hingst Defqon v.d. Brouwerij har fået sin første søn kåret og vores hoppe Gedasgergårds Izarra har fået sin 2. kårede søn!

Ligeledes har vores hingst Silbersee's Luxus fået 3 yderligere kårede sønner, idet også Stjernens Waldemar & Gedsagergårds Lekker Ding har opnået kåring, dermed er Luxus nu oppe på 11 kårede sønner i Europa!

Vi glæder os også over vores hoppe Tea Rose v.d. Abeele har fået sin 2. kårede søn.

Gedsagergårds Dexter

 

Gedsagergårds Limbo

 

Gedsagergårds Lekker Ding 

- Stort tillykke til hans ejer Stutteri Stjernen med ham og deres øvrige kårede hingste!

 

D.24/3-19: Foråret er på vej

Solen får mere og mere kraft og naturen kan ikke længere skjule at vi nærmer os lysere tider med små friske blade og blomsterknopper der springer ud..

På hestefronten er der også startet op med foråret, da vores opstaldede hoppe Ella har startet folingssæsonen med et dejligt hingsteføl der kom til verden kl. 00.03 d. 24/3-19. 

Vi ønsker ejeren stort tillykke!

 

 

D. 12/1-19: Flush v.d. Brouwerij

Klarer sig godt i Holland, både han selv og hans afkom gør det godt. Dermed har kan afsluttet den første fase af det hollandske kåringssystem og fortsætter nu i den anden og sidste fase, som forhåbentligt ender ud med en livstidskåring.

I december opnåede Flush at få en søn fra den første årgang igennem nåleøjet ved hingstekåringen. Hvilket er rigtig flot!

 

D. 6/1-19: Hvalpene

De to drenge, Rapha & Sofus, er nu flyttet til deres nye hjem og vi håber deres nye familier vil få en masse glæde sammen med dem.

Betty er, som det hele tiden har været meningen, blevet her hos os på Gedsagergård. Hun skal forhåbentligt i fremtiden fører vores Jack Russell Terrier linjer videre.