Faciliteter og Opstaldning

Her på Gedsagergård bor vi i naturskønne omgivelser, med masser af plads og muligheder til hestene.

Vi råder over en flot ny og lys 20x40 ridehal, med stort spejl på hele kortsiden og med den bedste ridehus bund: Pro Fiber.

En bund der er bygget op med gummi-granulat i bunden, en fibertex dug der adskiller lagene og derefter stampet stenmel og til slut et top lag, der består af lerholdigt fint sand og med fiber stykker. Dette er en optimal bund for hestene at gå i, da den aldrig bliver glat eller dyb og altid er fjedrende og skånsom at gå i.

Vi har lagt stor vægt på at der skal være nogle gode rammer, lyst og lækkert, der skal være en god stemning i hallen og man skal have lyst til at bruge mange timer der.

På hallens langside er der indrettet en stald med 12 store lyse bokse, hvor målene svarer til de nye krav, hver enkelt hest har et vindue og der er mulighed for at binde hesten op på staldgangen eller i vandspiltorvet hvor der også er varmt vand.

Der er lagt vægt på et lyst og venligt staldmiljø, hvor hestene står på halm og fodres med wrap hø fra egne marker og kraftfoder fra HC Venslev. Der er i boksene installeret et vandingsanlæg med cirkulationspumpe, der skal forhindre vandet i at fryse om vinteren.

  

I øvrigt er der et toilet rum i stalden, samt et opvarmet sadelrum med plads til 12 sadler og 12 trenser mm.

Der er også mulighed for at vaske sine ting af, lave en kop kaffe og tage et hvil..

På udendørs arealerne er der forberedt en 20x60 ridebane, og der er en gammel ridebane der fungerer fint til longering. Derudover er der mange dejlige græsfolde både, til avlshopper, ungheste/plage, ponyer og til ridehestene. Selvfølgelig er alle folde fornuftigt indhegnet.

Desuden er der lavet en ridesti rundt om foldene, der tager ca 20 min at skridte.

     

      

Ligeledes er der jordfolde/paddocks oppe ved gården, der primært bruges til insemineringshopper om sommeren og til egne og opstaldede heste om vinteren.

     

Gedsagergård består af 4 længer, og i de to af længerne er der indrettet stald og hestebokse. Det er i denne afdeling at insemineringsstationen er etableret. I "hoppestalden" er der 10 bokse, mange af dem er også med vindue og der er mulighed for at både gold- og følhopper kan være opstaldede her. Det er også i denne stald at vores teaserhingst "Thor" står opstaldet, så han kan snakke med damerne.

      

   

Alt i alt råder vi over 32 bokse, samt en løsdrift stald til shetlandsponyerne.

        

Vi tilbyder opstaldning af rideheste, ungheste og plage (både hingste, vallakker og hopper), samt af hopper til foling. Hvor der kan laves aftale om video overvågning og folingsalarm.

 

Ring for at aftale og forhøre nærmere

+45 40148283